Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NESREĆA NA VJEŽBI NATO-A

Američki vojni zrakoplov sa četiri člana posade srušio se u Norveškoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki vojni zrakoplov u kojem su bile četiri osobe srušio se na sjeveru Norveške, izjavili su za Reuters u petak iz Zajedničkog centra za koordinaciju i spašavanje.

Iz Zajedničkog centra za koordinaciju i spašavanje u petak su za Reuters izjavili da se iznad sjevera Norveške srušio američki vojni zrakoplov u kojem su bile četiri osobe.

Kako navodi Gulf news, zrakoplov V-22 Ospray sudjelovao je u NATO-ovoj vojnoj vježbi Cold response, da bi u 18:26 sati bio prijavljen njegov nestanak.

Pročitajte i ovo Hitna pomoć/Ilustracija (Foto: AFP) Još se ne znaju svi detalji Zrakoplovna nesreća na Havajima: Nedugo nakon polijetanja poginulo 11 sportskih padobranaca

Pročitajte i ovo Avionska nesreća, Ilustracija (Foto: GERARDO GOMEZ / AFP) Nepoznat uzrok Teška avionska nesreća na Havajima: Poginulo svih devet putnika i članova posade

Zrakoplov je bio na vježbi i trebao sletjeti u 18 sati, uz loše vrijeme na tom području i uvjete koji su se pogoršavali.

"Našli smo ih iz zraka", rekao je glasnogovornik JRCC-a za Reuters.

"Pronašli smo ga nakon što je primljen hitni signal. Sudbina ljudi u zrakoplovu nije poznata", dodao je. Sudbina četiri člana posade nije poznata.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene