Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZBOG KOSOVA

Vučić nakon sastanka u stožeru srpske vojske: "Za nas je važno da se razgovor nastavi. Veliko hvala Srbima na suzdržanosti i hrabrosti"

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić Foto: Afp
Novi problemi na sjeveru Kosova - barikade i sirene uoči najave Prištine da od ponedjeljka uvodi novi režim za ulazak na svoj teritorij.

U večernjim satima predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, kako pišu tamošnji mediji, stigao je u Glavni stožer srpske vojske. Nakon sastanka obratio se javnosti.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić prvim letom tvrtke Air Serbia stigao iz Beograda u Mostar - 2 Stigao prvi putnik VIDEO Pogledajte srdačne pozdrave Vučića i Čovića, zagrljajem obilježili važan trenutak Poruke, cvijeće i svijeće ispred škole za ljude ubijene u beogradskoj školi Očajno razdoblje za susjede Dvije tragedije urezale su se u tkivo moralno posrnule Srbije, a pamti se i diplomatski rolerkoster s Hrvatskom

"Završili smo sastanak u Glavnom stožeru. Prije toga je general Mojsilović razgovarao sa zapovjednikom KFOR-a, što je proteklo u korektnoj atmosferi. 

U ponoć očekujemo razgovor zapovjednika KFOR-a s Goranom Rakićem i predstavnicima Srba. Za nas je strašno važno da se dijalog nastavi i da počnemo rješavati stvari mirnim putem", kazao je Vučić.

Naglasio je da su molili međunarodne predstavnike da učine sve što je moguće da se ovo zaustavi.

"Veliko hvala Srbima s Kosova i Metohije zbog suzdržanosti i hrabrosti. Predstoji nam najteža politička borba. Hvala što čuvate srpsko ime i prezime na Kosovu i Metohiji. Želim se zahvaliti onima koji su podržali Srbiju.

Radimo na smirivanju svega. Bez obzira na to koliko teško bilo, predaje neće biti, pobijedit će Srbija", ustvrdio je Vučić, prenosi Kurir.

Inače, zbog novog zaoštravanja odnosa oglasili su se priopćenjem iz KFOR-a. Kazali su kako su spremni reagirati u bilo kojem trenutku ukoliko sigurnost Kosova bude ugrožena. Cijelo priopćenje pročitajte OVDJE.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene