Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SNAŠAO SE

Dobacivali mu da je izdajnik, a on se izvukao porukom o Oluji, Bljesku i Rusima

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić Foto: Afp
Dok je srpski predsjednik Aleksandar Vučić držao govor u Osečini, iz publike su mu počeli dobacivati da je izdajnik. On se tada izvukao i prebacio temu na sankcije Rusiji, ali i Oluju i Bljesak.

"Izdajniče" i "prodali ste Kosovo" moglo se čuti u petak iz publike, dok je srpski predsjednik Aleksandar Vučić držao govor u Osečini.

Odmah je krenuo u "protunapad".

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić, Gordan Jandroković rastu tenzije Vučić komentirao optužnice protiv hrvatskih pilota, Jandroković mu odbrusio: "Pogledajte se u ogledalo"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ima samo jednu želju "Hoću u Jasenovac, a vi mi ne date", zavapio Vučić i progovorio o Kosovu: "Pripremaju likvidacije naših ljudi na sjeveru"

"Kako ćete objasniti nekome da je protiv Srbije, a bori se za Kosovo koje su neki drugi na tacni predali. Kako ćete nazvati izdajnikom nekoga tko jedini u cijeloj Evropi nije uveo sankcije Ruskoj Federaciji", zapitao je te zaključio:

"Nikada se više neće ponoviti ni Oluja, ni Bljesak, niti će itko protjerivati naš narod na traktorima ili bilo čemu drugom i to moraju dovoljno dobro i dovoljno jasno razumjeti", navodi Nova.rs.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene