Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NIJE NESTAO, JAVIO SE

Mladić pronađen u Beogradu nakon jednomjesečne potrage: "Nisam ni znao da me traže. Šetao sam gradom, a prije tri dana sam se i cijepio"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Nisam nestao, javio sam se", izjavio je 21-godišnji mladić iz Kruševca u Srbiji za kojim je beogradska policija tragala od 28. prosinca prošle godine, a koji je nađen prije nekoliko dana živ i zdrav.

Beogradska policija 9. veljače u iznajmljenom stanu na Vračaru pronašla je živog i zdravog 21-godišnjeg Aleksu Stankovića iz Kruševca, čija je majka 28. prosinca prošle godine prijavila nestanak.

Mladić je majci 30. prosinca poslao poruku u kojoj je stajalo da je dobro, kao i da mu je neka firma ponudila posao, a za to vrijeme za njim se provodila intenzivna potraga. Majka je bila u panici, a kako je izjavila za tamošnje medije, njezin sin je povučen i nije nigdje izlazio, volio je samo igrati kompjuterske igrice.

Nakon što ga je policija pronašla, Stanković je izjavio da nije nestao jer se ranije javio majci porukom, navode beogradske Večernje novosti.

"Šetao sam normalno Beogradom, ulazio u trgovine, prije tri dana sam se cijepio protiv virusa COVID-19", kazao je mladić te dodao kako ima planove vezane za rad u Kanadi.

Policiji je rekao da ne želi više živjeti s majkom, a tvrdio je i da je isključio sve profile na društvenim mrežama. Htio je, kaže, nastaviti samostalan život.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Jutra su mu najteža Nenad Periš 43. dan u Beogradu: ''Više i ne brojim dane. Samo čekam da zazvoni mobitel"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SASTANAK U BEOGRADU Hrvatska policija danas ponovo stiže u Srbiju zbog nestalog Mateja: "Nemam još dogovoren sastanak s njima"

Pronalazak Alekse Stankovića komentirao je Nenad Periš, čiji je sin Matej nestao dva dana nakon Alekse. Periš je kazao kako se raduje jer je majka pronašla dijete.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene