Obavijesti Video Pretražite Navigacija

500 osoba istražuje ubojstva pet prostituki

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Približno 500 osoba uključeno je u istragu o ubojstvu pet prostitutki u blizini engleskog grada Ipswicha u okviru snaga koje je rasporedila policija, kazao je u nedjelju Stewart Gull, zapovjednik zadužen za slučaj.

Pročitajte i ovo Ilustracija Suđenje Mormonski par ubio dvoje djece i ženu: Mališane su nazivali zombijima, vjerovali u sudnji dan - "Nezgodne smrti se događaju" Slika nije dostupna SARAJEVO SAFARI Tužiteljstvo BiH istražit će jezive tvrdnje: Lovci na ljudske glave plaćali da tijekom sarajevske opsade pucaju po nedužnim civilima?

- Stiglo je 360 pripadnika policijskih snaga iz 31 postrojbe kako bi pomogli policiji u Suffolku, grofoviji na istoku Engleske gdje su ubojstva počinjena, čime je broj mobiliziranih snaga porastao na 500, kazao je Gull novinarima.

Istražitelji koji su neprestano tražili od javnosti da dojavi bilo
kakvu informaciju o kretanju pet mladih žena prije njihova nestanka "dobili su vrlo velik broj informacija", kazao je Gull.

Policija je primila ukupno više od 10.000 poziva, od čega šezdesetak u petak kao reakciju na emitiranje slika jedne od žrtava Anneli Alderton, snimljenih 3. prosinca nadzornom kamerom u jednom vlaku.

TIjela pet prostitutki - Tanie Nicol, 19 godina, Gemme Adams, 25, Anneli Alderton, 24, Paule Clennell, 24, i Annette Nicholls, 29 - koje su se međusobno poznavale, otkrivena su između 2. i 12. prosinca blizu Ipswicha, grada sa 140.000 stanovnika, 140 kilometara istočno od Londona.

Istražitelji moraju pregledati ukupno 10.000 sati snimki video
nadzora koji bi mogli ukazati na kretanje žrtava.

- Nastojimo odrediti kretanje djevojaka kako bi pronašli odgovorne za njihovu smrt, objasnio je Gull.

- Još radimo na određivanju uzroka smrti triju žena, dodao je Gull.

Jedino je uzrok smrti Anneli (gušenje davljenjem) i Paule (pritisak na vrat) poznat.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene