Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U Maksimir dolazi tisuću Arsenalovih navijača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još se ne zna točan termin prve utakmice 3. pretkola Lige prvaka između Dinama (naravno ukoliko ne ispadne senzacionalno od Ekranasa) i Arsenala, ali će to najvjerojatnije biti utorak, 8. kolovoza u 21 sat.

Uzvrat je u srijedu, 23. kolovoza u 19.45 po lokalnom vremenu (20.45 u Hrvatskoj).

Pročitajte i ovo Zoran Milanović i Gordan Jandroković na utakmici - 4 Kvalifikacije za Euro 2024 FOTO Napeto i u loži: Milanović i Jandroković zajedno gledali utakmicu Kažnjena posada helikoptera - 6 Posljedice Zbog preleta preko Poljuda strogo kažnjena posada iz helikoptera: Dnevnik Nove TV doznaje tko je bio u letjelici u tom trenutku

- Konačni rok za prijavu termina je utorak u podne. Zasad stoji ovaj termin, ali moguća je promjena dana, na srijedu, ili satnice. Dinamo prvi put izravno pregovara o prodaji televizijskih prava za inozemstvo za ovu utakmicu i ona je trenutačno na engleskom tržištu te zbog toga čekamo krajnji rok - rekao je Damir Vrbanović.

Direktor Dinama u ponedjeljak ujutro ugostio je brojno izaslanstvo Arsenala s kojim se raspravljalo o organizacijskim detaljima utakmica, posebno ove zagrebačke, a naglasak je bio na navijačima i sigurnosti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene