Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tottenham bez kazne zbog napada navijača na Lamparda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Engleski nogometni savez 'oslobodio' je Spurse odgovornosti vezano za incident koji se dogodio na četvrtfinalnoj utakmici FA Kupa prije dva tjedna.

Dvojica navijača (jedan Bluesa i jedan Spursa) utrčali su na teren nakon utakmice Tottenham – Chelsea dok su Mourinhovi izabranici slavili pobjedu. Prije nego je osiguranje stiglo išta učiniti, navijač Tottenhama napao je Franka Lamparda.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo Komemoracija za žrtve brutalnog napada u Sydneyju Ubijeno šest osoba Napadač iz Sydneyja ciljao je žene: "Snimke govore same za sebe"

"Nakon što smo pogledali video snimku i proučili detaljan izvještaj od strane Tottenhama, odlučili smo da prtotiv kluba neće biti nikakvih disciplinskih postupaka", priopćeno je iz Saveza.

Navijaču Tottenhama je izrečena zabrana odlaska na utakmice u Engleskoj i Walesu iduće 3 godine, a Spursi su mu već ranije doživotno zabranili dolazak na njihov stadion.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene