Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ronaldo optužen za napad na transvestita

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brazilska nogometna zvijezda Ronaldo završio je na policiji nakon što navodno proveo noć u jednom hotelu u Rio de Janeiru s trojicom transvestita. Napadač Milana koji se trenutačno nalazi u domovini na rehabilitaciji nakon operacije koljena, optužen je napad i pokušaj drogiranja jednog od njih.

Ronalda je policiji prijavio Andre Albertino tvrdivši kako ga je "Il fenomeno" pokušao drogirati, a potom je bio i nasilan. Ronaldo je odbacio sve optužbe izjavivši kako je u cijeloj priči jedina žrtva on jer je ga je trojka pokušala ucijeniti zatraživši 50.000 brazilskih reala (oko 30.000 dolara). 

Pročitajte i ovo Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran" Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo

Policija trenutačno istražuje cijeli slučaj, a prema riječima inspektora Carlosa Augusta Nogueire izjave Ronalda su mnogo bliže istini. Nogometaš je navodno znao da se radi o prostitutkama, no nije znao da su transvestiti dok nisu stigli u hotel.

"Priznao je kako se želio zabaviti. Tu postoji moralna dvojba, ali nije počinio nikakav zločin jer prostitucija u Brazilu nije ilegalna", rekao je inspektor. 

31-godišnji Ronaldo je policiji rekao i kako je kad je shvatio da se radi o transvestitima, svejedno ponudio da im plati, no oni su tada navodno zatražili novac da 'slučaj' ne dospije u medije.

"Ronaldove izjave su mnogo bliže istini, no cijelu priču još uvijek istražujemo," poručio je Nogueira.

Inače Ronaldov oporavak nakon operacije koljena odvija se brže nego što su liječnici očekivali i mogao bi se vratiti već početkom rujna. Nakon operacije u Parizu prve prognoze su govorile o najmanje devet mjeseci oppravka, ali sve je izglednije da bi se Ronaldo mogao vratiti početkom sljedeće sezone.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene