Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

"Nemam tehniku kao brazilski nogometaši zbog toga moram mnogo trčati. Tako sam igrao u Hrvatskoj i Rusiji, a sada i u Njemačkoj. Uvijek dajem sve od sebe," istaknuo je napadač hrvatske nogometne reprezentacije i njemačkog bundesligaša HSV-a Ivica Olić u razgovoru za službenu internetsku stranicu Bundeslige, www.bundesliga.de.


Olić se u razgovoru osvrnuo na svoje posljednje odlične igre u Hamburgu, ciljeve u prvenstvu i Kupu UEFA, te svom maksimalnom zalaganju na svakoj utakmici. Bivši napadač Zagreba i Dinama naglasio je kako je pun samopouzdanja, ali je i dodao kako mu je trebalo vremena da se prilagodi.

Vezani članci Navijači na utakmici Šibenika i Hajduka Incident na stadionu Šubićevac: U sukobu s navijačima ozlijeđena dvojica policajaca, uhićeno devet navijača Slika nije dostupna Hrvatska sa tri napadača na Andoru

"HSV ove sezone dobro igra u prvenstvu i Kupu UEFA, jedino mi je žao što smo ispali u njemačkom Kupu," kazao je Olić koji je ove sezone postigao 10 pogodaka i dijeli treće mjesto na ljestvici strijelaca Bundeslige.

"Zadovoljan sam igrama koje pružam, u svakom klubu u kojem sam igrao zabijao sam dosta pogodaka," rekao je Olić koji je u dresu moskovskog CSKA 2005. godine osvojio Kup UEFA.

"Bilo bi sjajno kada bi to ponovio i u dresu Hamburga," zaključio je napadač hrvatske vrste.