Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Novi problemi Werdera uoči gostovanja u Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Problemi u redovima njemačkog bundesligaša Werdera, suparnika zagrebačkog Dinama u trećem pretkolu nogometne Lige prvaka, se nastavljaju.

Zbog reprezentativnih obveza i silnih ozljeda na današnjem treningu Werdera pojavila su se tek sedmorica igrača - Tim Wiese, Peter Niemeyer, Christian Schulz, Christian Vander, Frank Baumann, Hugo Almeida i Carlos Alberto, međutim trening je vrlo brzo napustio i Alberto koji je osjetio jaku vrtoglavicu. 

Pročitajte i ovo Branimir Jukić užas u Kaštel Štafiliću HGSS-ovci održali presicu o stravičnom napadu: "Sad je najbitnije da Kruni bude dobro" Ilustracija Pucnjava u SAD-u Najmanje sedmero djece ozlijeđeno u pucnjavi: "To mora prestati"

Međutim, trenera Thomasa Schaafa još je više zabrinula vijest o ozlijedi Boubacar Sanogoa koji se nalazi u Parizu gdje reprezentaciju Obale Bjelokosti očekuje prijateljski ogled protiv Egipta. Napadač Werdera napustio je posljednji trening zbog nezgodnog udarca u koljeno zbog čega je upitan njegov nastup u subotnjem ligaškom ogledu protiv Nurnberga.

- Još uvijek nije poznato koliko je njegova ozljeda ozbiljna i njegov nastup u subotu vrlo je upitan, kazao je Schaaf koji je zbog ozljeda ostao bez osmorice igrača. 

Trenutačno su izvan stroja Torsten Frings, Tim Borowski, Leon Andreasen, Patrick Owomoyela, Aaron Hunt, Ivan Klasnić, Clemens Fritz i Pierre Wome, dok je devet igrača dobilo
pozive u nacionalne vrste - Per Mertesacker (Njemačka), Daniel Jensen (Danska), Markus Rosenberg (Švedska), Diego, Naldo (Brazil), Duško Tošić (Srbija), Jurica Vranješ (Hrvatska), Petri Pasanen (Finska) i Martin Harnik (Austrija).

Zbog silnih problema koji prate Werder ove sezone Schaaf je krenuo u potragu za novim napadačem i sve bliže Bremenu je napadača Teplica, Martina Fenina (20). Mladi Čeh je impresionirao brojne skaute na nedavno Svjetskom U-20 prvenstvu na kojem je postigao tri pogotka i za njegove usluge zanima se niz uglednih europskih klubova. Čelnici Werder već su posjetili Beč gdje se Fenin nalazi s češkom reprezentacijom koju očekuje prijateljska utakmica protiv Austrije. 

Očekuje se kako će mladi napadač upravo na toj utakmici debitirati u redovima češke vrste.

- Fenin nema ništa protiv prelaska u Werder i vjerujem kako će se cijeli posao ubrzo završiti, potvrdio je menadžer Pavel Zika.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene