Obavijesti Video Pretražite Navigacija

NBA: Odličan debi Gasola za Lakerse

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U najzanimljivijem dvoboju večeri u NBA ligi Cleveland Cavaliersi su na svom parketu svladali vodeću momčad lige Boston Celticse sa 114:113.

Ponovno je u sastavu Cavsa blistao LeBron James sa 33 koša, 12 asistencija i 9 skokova kojemu je tako nedostajao samo jedan skok za "triple-double" učinak. Odličnog suradnika James je imao u centru Zydrunasu Ilgauskasu (21, 10 skokova). Kod Celticsa, koji su igrali bez ozlijeđenog Kevina Garnetta, dok je Paul Pierce igrao usprkos gripi, najbolji su bili Ray Allen (24) i Rajon Rondo (20).

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Celebrity svita u Staples Centru Bieber podlegao Rihanninim čarima na All-Star utakmici! Slika nije dostupna EKSKLUZIVNI VIDEO: Prve snimke filma o Draženu i Divcu!

Ključni trenutak utakmice zbio se pri rezultatu 112-110 za Cavse kada je Daniel Gibson oteo loptu Rondu da bi potom Ilgauskas 16.6 sekundi prije kraja pogodio oba slobodna bacanja za 114-110. James Posey je tricom s istekom vremena uspio tek smanjiti rezultat.

Pau Gasol je debitirao za Los Angeles Lakerse u gostujućoj 105-90 pobjedi protiv New Jersey Netsa i odmah je pokazao da će biti veliko pojačanje. Gasol je postigao 24 koša uz 12 skokova, a taj njegov učinak pokrio je najlošiju partiju Kobea Bryanta ove sezone koji je postigao tek šest poena. Derek Fisher (28) bio je najbolji strijelac Lakersa, a Vince Carter (27) Netsa.

San Antonio Spursi upisali su uvjerljivu 116-89 pobjedu na gostovanju kod Indiana Pacersa. Najbolji kod pobjednika bio je Tim Duncan (19, 15 skokova), a kod poraženih Danny Granger (16).

Philadelphia 76-ersi su na svom terenu svladali Washington Wizardse sa 101-96, ali jedini naš košarkaš u NBA ligi Gordan Giriček nije igrao za Sixerse. Andre Iguodala (20) najbolji kod pobjednika, a DeShawn Stevenson (19) kod poraženih.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene