Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nadal: Ozljeda me ne spriječava da dobro igram

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Španjolski tenisač Rafael Nadal je ocijenio da ga ozljeda lijevog stopala, koju ima, ne spriječava da igra dobro, odgovarajući tako na izjave svog ujaka i trenera koji ju je ocijenio "teškom".

U jučerašnjem izdanju dnevnika "Majorque" Toni Nadal je izjavio da je kronična upala od koje pati 2. tenisač svijeta "vrlo teška" te da bi da bi morao "igrati s puno opreza".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rafael Nadal preuzima prvo mjesto na ATP listi Slika nije dostupna Foto: I Nadal ljubi na plaži

Ta ozljeda, koju sam zaradio 2005., nije me spriječila da postanem drugi tenisač svijeta i da već dvije godine "igram na najvišem nivou", rekao je Nadal za španjolsku televiziju (TVE).

21-godišnji Nadal je osvojio šest naslova 2007. među kojima i treći u Roland Garrosu te je sezonu završio na 2. mjestu ATP ljestvice, iza Švicarca Rogera Federera.

Njegov je ujak danas za sportski dnevnik "Marca" izjavio da se Nadal, čak i ako ima problema sa stopalom, naviknuo na to dosta dobro i "nastavlja poboljšavati svoju igru".

Prema pisanju španjolskih medija, proizvođač sportske opreme Nike je napravio za Nadala posebne tenisice koje mu omogućuju da igra s upalom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene