Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mirjana Lučić poražena u 2. kolu Indian Wellsa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska tenisačica Mirjana Lučić nije se uspjela plasirati u treće kolo WTA turnira u Indian Wellsu. U drugom kolu pobijedila ju je osma nositeljica Ruskinja Ana Čakvetadze sa 6-2, 7-5.

Čakvetadze je uvjerljivo dobila prvi set i u drugom je povela sa 4-0. No, Mikica se uspjela vratiti i došla je na 5-5. Činilo se da će meč ući u treći set, ali hrvatska je tenisačica ponovno izgubila svoj servis i Čakvetadze je to znala iskoristiti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ATP Indian Wells: Ljubičić bolji od Čilića, Ančić pobijedio Gonzaleza Slika nije dostupna ATP Indian Wells: Ančić i Čilić pobijedili suparnike

Iako nije uspjela pobjedom začiniti proslavu 25. rođendana, Mirjana Lučić ipak može biti zadovoljna svojim nastupom na jednom od najjačih WTA turnira. Nakon četiri godine prvi je puta bila u glavnom ždrijebu nekog WTA turnira i napokon je počela vjerovati da se može vratiti u vrh svjetskog tenisa. Mikica je posljednji veliki rezultat ostvarila 1999., kada je igrala polufinale Wimbledona.

Danas je na 9999. mjestu WTA liste. No, nadamo se da će uskoro njezin položaj na WTA listi biti izražen u dvoznamenkastoj brojci, a ne više u četveroznamenkastom broju.

2. kolo:

Ana Čakvetadze (RUS/8) - Mirjana Lučić (Hrv) 6-2, 7-5

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene