Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mario Gomez kažnjen zbog vrijeđanja protivnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napadač njemačke nogometne reprezentacije i Stuttgarta, Mario Gomez kažnjen je sa 8.000 eura zbog vrijeđanja protivnika na televiziji.

Napadač aktualnog njemačkog prvaka obrušio se za vrijeme televizijskog intervjua na braniča Karlsruhea Maika Franza zbog čega je zaradio kaznu Disciplinske komisije Njemačkog nogometnog saveza.

Pročitajte i ovo Roditelji ne puštaju djecu u školsku kantinu jer je kuhar zaražen HIV-om (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Zboga straha i nelagode Unatoč potvrdi da nema opasnosti: Roditelji ne puštaju djecu u školsku kantinu jer je kuhar zaražen HIV-om Još jedna besana noć pred vatrogascima (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Oko 250 vatrogasaca na terenu Još jedna besana noć pred vatrogascima: Stanje s požarima najgore u Kuli Norinskoj i Konavlima

Prvi strijelac Stuttgarta ove sezone sa 11 pogodaka, te ukupno drugi strijelac lige, drugi se dan ispričao zbog uvrede koje je izrekao pa je kažnjen samo novčano. Čelnici Stuttgarta najavili su kako neće dodatno kažnjavati svog napadača.

Gomez, kojem je otac Španjolac, a majka Njemica, član je Stuttgarta od 2001. godine i do sada je upisao 79 nastupa i postigao 30 pogodaka. Za njemačku reprezentaciju je odigrao osam utakmica i zabio četiri pogotka. Prošle godine je izabran za najboljeg njemačkog nogometaša.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene