Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Manchester: Jovanović, Kožulj i Todorović u polufinalu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski plivači Sanja Jovanović, Mario Todorović i Gordan Kožulj kvalificirali su se u polufinale na Svjetskom prvenstvu u malim bazenima koje se održava u Manchesteru.

Sanja Jovanović je u kvalifikacijama na 100 m leđno ostvarila 11. vrijeme, 59,92, zaostavši za prvom Kirsty Coventry iz Zimbabvea 1,51 sekundu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Todorović, Puninski i Jovanović bez polufinala Slika nije dostupna Plivanje: Državni rekord Sanje Jovanović na 50 slobodno

Gordan Kožulj je u disciplini 100 m leđno također u kvalifikacijama bio 11. s vremenom 52,73 sekundi, i zaostatkom od 1,43 sekundi iza prvog Austrijanca Markusa Roganom. Ivan Tolić nije uspio ostvariti plasman u polufinale s vremenom 54.14 koje mu je donijelo 20. mjesto u kvalifikacijama.

Mario Todorović bio je 10. u kvalifikacijama na 100 m leptir s vremenom 51,84 i zaostatkom od 47 stotinki za prvim Novozelanđaninom Mossom Burmesterom.

U disciplini 100 m prsno Saša Imprić također nije uspio ući u polufinale ostvarivši 28. mjesto u kvalifikacijama s vremenom 1:01.02.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene