Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Liverpoolov stadion ima najbolju navijačku atmosferu, Arsenalov najbolju hranu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stadion nogometnog kluba Liverpool Anfield ima najbolju atmosferu dok Manchester United ima najbolji stadion, Arsenal najbolju hranu a Tottenham je najlošije čišćen, rezultati su ankete u kojoj je sudjelovalo 1.100 nogometnih fanova.

Svi ispitanici su vlasnici godišnje pretplate u nekom engleskom prvoligaškom klubu, a nisu smjeli glasovati za klub za koji navijaju u anketi koja je trajala dvije godine.

Pročitajte i ovo BBB u Grčkoj Ukupno puštene 63 osobe Na slobodu puštena još 22 Boysa u Grčkoj: "Svima je ponuđena novčana pomoć" Boysi dočekani bakljadom pred aerodromom Sve je jasno Treba li puštenim Boysima zabraniti pristup sportskim natjecanjima u Hrvatskoj? Pogledajte kako ste glasali u Dnevniku Nove TV

Rezultati su otkrili da Anfield ima najbolju navijačku atmosferu u Europi, bolju od Celtic Parka, stadiona škotskog kluba Celtic, te Portsmoutha, Barcelone i Newcastle. Inače, Liverpool gradi novi stadion Stanley Park na kojem će radovi biti gotovi do 2010. godine.

Što se tiče najboljeg stadiona, općenito (atmosfera, transport, pogled, hrana), to je Old Trafford, stadion Manchester Uniteda, a iza njega su Arsenalov stadion Emirates i Bercelonin Camp Nou. Stade de France je na 4. mjestu najboljih ne-engleskih stadiona. Najmanje sigurnim stadionima proglašeni su Olimpico talijanskog kluba Rome te truskog kluba Galatasarayja.

Arsenal se istaknuo ponudom na stadionu jer nudi najbolju hranu navijačima, ispred Barcelone i Norwicha (engleski drugoligaš) dok Old Trafford nudi, prema rezultatima ankete, najlošiju hranu i u tome je ispred stadiona Glasgow Rangersa i Celtica.

Tottenham je dobio etiketu najlošije počišćenog stadiona u
Engleskoj.

I na kraju, finale Lige prvaka 2005. između Liverpoola i Milana (3:3, 11m-3:2) proglašeno najvećom utakmicom u povijesti engleskog nogometa ispred susreta Njemačka - Engleska (1:5) 2001. u kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo 2002.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene