Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kobe kao najmlađi igrač dosegao 19 tisuća koševa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski košarkaš Damir Markota po drugi je put u četiri dana zabio pet koševa za Milwaukee Buckse, koji su kod kuće izgubili od New Orleans Hornetsa 119:101.

Bivši košarkaš Cibone je za samo pet minuta igre ubacio 5 koševa (šut 2:5), te imao po jednu oduzetu lopta, skok i blokadu. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Košarkaška diplomacija' Rodman: Trenirat ću reprezentaciju Sj. Koreje, Kim želi da napišem knjigu o njemu Slika nije dostupna VIDEO: NBA zvijezdu ponizio engleski ulični hakler!

Za Markotu je i ovih pet postignutih koševa veliki učinak, budući da dobija skromnu minutažu, a dosad je u premijernoj NBA sezoni najviše - osam - ubacio Clippersima u siječnju. 

Milwaukee Bucksi su bez šansi za doigravanje, trenutno su pretposljednja momčad Istoka, a sinoć su doživili sedmi
uzastopni poraz.

U derbiju Istoka prvak Miami je zahvaljujući četiri pogođena slobodna bacanja Jamesa Poseya u zadnjih 18 sekundi uspio poraziti Toronto Raptorse (92:89), pa momčad sa Floride i nadalje drži čelo divizije Southeast. 

Posey je inače od deset šuteva na utakmici promašio devet,
no iskupio se mirnoćom prilikom bacanja. 

Miami igra bez najboljega igrača Dwaynea Wadea, pa veliki teret na svakoj utakmici mora iznijeti Shaquille O'Neal (16, 12 skokova).

Najbolja momčad NBA lige Dallas Mavericksi pobijedili su na gostovanju kod Sacramento Kingsa (97:93), a Josh Howard (29), Jason Terry (27) i Jerry Stackhouse (23) su nadoknadili izostanak Dirka Nowitzkog, koji se otrovao hranom.

Denver Nuggetsi su bili bolji od LA Lakersa (111:105), kod kojih je Kobe Bryant dao 39 koševa i sa 28 godina i 223 dana postao najmlađi igrač u povijesti lige koji je dosegao 19.000 koševa. 

I dok Kobe niže rekorde njegovi Lakersi gube, sinoć su Carmelo Anthony (31) i Marcus Camby (21, 20 skokova, 6 blokada) imali više motiva jer Denveru visi doigravanje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene