Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Klasnić: Umalo sam zaplakao pri izlasku na stadion

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Klasnić (27) istaknuo je kako je jučer umalo zaplakao kad je izašao na Werderov stadion odigrati svoju prvu službenu utakmicu nakon gotovo 11 mjeseci pauze i dvije transplantacije bubrega, objavljeno je danas na internet stranici Werdera.

Klasnić je odigrao 67. minuta za pričuvnu momčad Werdera u drugom kolu njemačkog kupa protiv drugoligaša St. Paulija. Pričuvna momčad Werdera natječe se u njemačkoj Regionalnoj ligi, što je praktično treća liga.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Novi detalji u istrazi 'Klasnić si može priuštiti najzgodniju curu' Slika nije dostupna Ivanov prijatelj za medije Klasnić je proveo noć s prijateljima iz Njemačke

Nakon 120 minuta igre rezultat je bio 2:2, a Klasnić je sudjelovao kod oba pogotka za svoju momčad. Pričuvna momčad Werdera plasirala se dalje boljim izvođenjem kaznenih udaraca i na kraju je bilo 6:4 za Werder.

"Prilikom izlaska na stadion cijelo tijelo mi je titralo od
uzbuđenja i da nisam morao igrati vjerojatno bih zaplakao. Žarko sam želio postići gol, jer sam to obećao svojoj kćeri. No, i ovako je sve odlično prošlo, glavno je da sam igrao i da je momčad prošla u sljedeće kolo. Sad ćemo vidjeti koje ću još utakmice odigrati, no moj je cilj povratak u prvu momčad", izjavio je Klasnić.

Hrvatski nogometaš posebno je pohvalio svog rehabilitacijskog trenera Jensa Beulkea, s kojim je intezivno radio posljednjih tjedana.

Trener pričuvne momčadi Thomas Wolter bio je pun hvale za Klasnića. "Prije utakmice sklopili smo dogovor - ako ti nama pomogneš da prođemo u sljedeći krug, mi ćemo ti pomoći da se što prije vratiš u prvu ekipu. Na kraju sve je završilo odlično i Klasnić je napravio veliki korak prema povratku profesionalnom nogometu. Moram reći da je moja kćerka bila oduševljena Klasnićevim povratkom, ona je njegov najveći fan", kazao je trener Wolter.

Vratar Nico Pellatz napomenuo je da je Klasnić i nakon izlaska s terena bio vrlo aktivan. "Prije produžetaka išao je od igrača do igrača te nas je ohrabrivao da ustrajemo do kraja. Meni je prije početka izvođenja 11-eraca kazao 'kladim se da ćeš obraniti dva udarca'. I tako je bilo", rekao je vratar Pellatz.

Klasniću je ovo druga utakmica koju je odigrao nakon dugotrajne pauze. Prije šest dana u prijateljskom susretu Klasnić je odigrao prvo poluvrijeme za pričuvnu momčad Werdera koja je sa 9-0 svladala niželigaša Wuesting-Altmoorhausen, a Klasnić je postigao dva pogotka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene