Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ivanišević: Englezi nisu zaslužili plasman na EP

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Engleska reprezentacija ne zaslužuje plasman na Europsko prvenstvo," kazao je najboljih hrvatski tenisač svih vremena Goran Ivanišević za ATP senior tour, što su prenijeli i brojni engleski mediji.

Wimbledonski pobjednik i jedan od najpopularnijih hrvatskih sportaša je istaknuo kako bi želio da se engleska vrsta plasira na završnicu Europskog prvenstva, ali da to nije zaslužila.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NA RAZINI EU Nezakonita trgovina, krivolov, nesreće... Zastupnici traže zabranu korištenja divljih životinja u cirkusima Sinčić suspendiran u Europarlamentu - 4 reakcija zastupnika Skinuo sako i počeo raskopčavati hlače. EP suspendirao Ivana Vilibora Sinčića: ''Spreman sam na sve, idemo do kraja''

"Englezi misle da su bolji nego što jesu, ali nisu toliko dobri. Bilo bio to dobro buđenje da ostanu bez EP-a. Tada bi shvatili da nisu nedodirljivi," smatra Ivanišević.

Engleskoj reprezentaciji za plasman na EP treba barem bod iz dvoboja protiv Hrvatske koja je već izvadila vizu za Austriju i Švicarsku.

"Englezima neće biti lako. Imamo odličnu momčad, Eduardo igra za Arsenal, imamo Niku Kranjčara i Darija Srnu, snažnu obranu i dobrog golmana, opasnog Mladena Petrića u napadu, te Luku Modrića koji je jedan od najboljih veznjaka na svijetu. Englezi imaju Stevena Gerrarda i Joe Colea. To su dvojica mojih omiljenih igrača, dok me ostali nisu impresionirali," zaključio je Ivanišević, inače veliki navijač engleskog kluba West Bromwich Albion.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene