Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

"Engleska reprezentacija ne zaslužuje plasman na Europsko prvenstvo," kazao je najboljih hrvatski tenisač svih vremena Goran Ivanišević za ATP senior tour, što su prenijeli i brojni engleski mediji.


Wimbledonski pobjednik i jedan od najpopularnijih hrvatskih sportaša je istaknuo kako bi želio da se engleska vrsta plasira na završnicu Europskog prvenstva, ali da to nije zaslužila.

Vezani članci Slika nije dostupna EP usvojio izvješće Ruže Tomašić: Hrvatskoj novih 158 milijuna eura za strukturne reforme Slika nije dostupna Okorjeli engleski huligan najavio: Dolazimo na EURO s Rusima tući muslimane

"Englezi misle da su bolji nego što jesu, ali nisu toliko dobri. Bilo bio to dobro buđenje da ostanu bez EP-a. Tada bi shvatili da nisu nedodirljivi," smatra Ivanišević.

Engleskoj reprezentaciji za plasman na EP treba barem bod iz dvoboja protiv Hrvatske koja je već izvadila vizu za Austriju i Švicarsku.

"Englezima neće biti lako. Imamo odličnu momčad, Eduardo igra za Arsenal, imamo Niku Kranjčara i Darija Srnu, snažnu obranu i dobrog golmana, opasnog Mladena Petrića u napadu, te Luku Modrića koji je jedan od najboljih veznjaka na svijetu. Englezi imaju Stevena Gerrarda i Joe Colea. To su dvojica mojih omiljenih igrača, dok me ostali nisu impresionirali," zaključio je Ivanišević, inače veliki navijač engleskog kluba West Bromwich Albion.