Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Foto: U tučnjavi navijača Partizana i Vojvodine jedna osoba poginula

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U tučnjavi navijača nogometnih klubova Partizana i Vojvodine u Futogu, blizu Novog Sada, jedna je osoba poginula, a joše jedna je teže ozlijeđena, objavio je beogradski radio B92.

Novosadska policija potvrdila je radio postaji B92 da je jučer navečer, oko 22,30 sata, došlo do sukoba navijača Vojvodine i Partizana. Radio B92 navodi da je, prema neslužbenim informacijama, sukob bio ranije bio dogovoren, te da je jedan od navijača Partizana izvadio pištolj i usmrtio navijača Vojvodine.

Pročitajte i ovo Davor Božinović i Barbara Štrbac, reporterka Dnevnika Nove TV Neredi u Splitu Božinović oštro odgovorio Milanoviću: "U vrijeme ovih koji danas kritiziraju, policajac početnik je imao manju plaću od kolege u BiH" Slika nije dostupna Čak 14 optuženih Beograd: Počelo suđenje za ubojstvo francuskog navijača

Tijekom noći ispred kuće u Novom Sadu u kojoj je živio ubijeni okupilo se više desetina ljudi.

Tučnjave navijača u Srbiji sve su učestalije, a proteklog vikenda na stadionu NK Vojvodine došlo je do sukoba Vojvodinih i Partizanovih navijača, ali i igrača na terenu. Tako je Partizan utakmicu završio sa 9, a Vojvodina sa 10 igrača.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene