Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Flamini napušta Arsenal

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuski nogometaš 24-godišnji Mathieu Flamini za mjesec dana će biti slobodan igrač i moći će bez odštete napustiti redove engleskog premierligaša Arsenala.

'Učinili smo sve što smo mogli. Ponudili smo mu odlične uvjete, ali on se nije izjasnio. Danas je to tako. Osigurate igraču više nego dobar život, ali ga uvijek netko uvjeri da je na drugom mjestu trava zelenija', kazao je prvi čovjek londonskih 'Topnika', Peter Hill-Wood. Arsenal je Flaminiu ponudio 65.000 eura tjedne plaće, no mladi Francuz očito nije zadovoljan.

Pročitajte i ovo Belišće zbog pirotehnike Trenutak do katastrofe: Dječak na utakmici za dlaku izbjegao teške ozljede, raketa ispaljena iz publike pogodila ga u glavu! Slika nije dostupna Mirovina nije opcija Najstariji britanski nogometaš poručio: Tražim novi klub, mogu ja unatoč tome što mi je 81!

Prema pisanju engleskih listova veliki interes za njegove usluge pokazali su talijanski velikani Juventus i Milan. Flamini je u Arsenal stigao 2004. godine iz Olympique Marseillea. U prve tri sezone u Londonu nije se previše naigrao, no ove sezone je standardan u momčadi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene