Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Figo i Pauleta oprostili se od reprezentacije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uz Luisa Figa, dosadašnjeg kapetana, i Pedra Pauletu, najboljeg strijelca u povijesti nacionalne momčadi Portugala, svoj je odlazak najavio i Cristiano Ronaldo. Ali on odlazi iz Manchester Uniteda.

Figo i Pauleta svoj su odlazak iz reprezentacije objavili nakon sinoćnje utakmice s Njemačkom. Obojica 33-godišnjaci, izjavili su to portugalskoj televiziji nakon što je njihova momčad poražena u utakmici za treće mjesto s 3:1.

Pročitajte i ovo Grupa azijskih imigranata sjedi na klupi u Sao Teotoniju Važan primjer Zemlja emigranata postala je useljenička destinacija: ''Novac je dobar, posao je dobar i budućnost je dobra'' Portugalski premijer Antonio Costa Pritvoren šef kabineta Portugalski premijer Costa podnio ostavku zbog istrage o korupciji: "Savjest mi je čista, ali neću se više kandidirati"

"Ovo je bila moja posljednja utakmica za nacionalni tim. Odlazim u vrijeme dok je portugalski nogomet na visokoj razini", rekao je Figo koji unatoč dobrim igrama nije uspio nadmašiti legendarnog Eusebia koji je na Svjetskom prvenstvu u Engleskoj 1966. doveo svoju momčad do trećeg mjesta na svijetu.

Istovremeno, njihov suigrač Cristiano Ronaldo, koji je do Svjetskog prvenstva bio zvijezda Manchester Uniteda, izjavio je da više ne može igrati za taj klub.

"Ne mogu ostati u Engleskoj. Svi znaju da je moj san igrati u
Španjolskoj", kazao je Ronaldo potvrdivši nagađanja da je njegovoj karijeri u engleskom nogometu došao kraj nakon sukoba s Wayneom Rooneyem, koji je isključen u utakmici u kojoj je Portugal izbacio Englesku, a Ronaldo je optužen da je isprovocirao Rooneyevo isključenje.

Nakon toga engleski navijači i mediji uzeli su Ronalda na zub, a njemu je preostalo samo konstatirati kako "ne može igrati tamo gdje ga navijači ne žele".

Ronaldo je nedavno iskazao interes za prelaskom u madridski Real, a odluka o tome trebala bi biti donijeta u idućih nekoliko dana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene