Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Engleski igrači stali u zaštitu Rooneya

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Engleski veznjak Steven Gerrard izjavio je da igrači ne žele kriviti Waynea Rooneya za poraz od Portugala u četvrfinalu Svjetskog nogometnog prvenstva.

Rooney je zbog nesportske igre isključen u 62. minuti utakmice te je tako omogućio Portugalcima da do kraja utakmice igraju s igračem više. No, ni to nije bilo dovoljno da Portugal pobijedi u regularnom dijelu utakmice. Drama u Gelsenkirchenu završila je tek izvođenjem jedanaesteraca. U tome su Portugalci bili uspješniji i tako na isti način kao i na prošlom EP-u, poslali Engleze kući.
                                                                                                                                                  No, neki igrači smatraju kako je Rooneyevo isključenje itekako utjecalo na konačni ishod utakmice. Napadač Peter Crouch smatra da je umor glavni razlog što je uopće došlo do izvođenja jedanaesteraca.

Pročitajte i ovo Luis Montenegro Izborna previranja Još jedna europska zemlja na prekretnici: ''Oporba se ne smije prepustiti ekstremnoj desnici'' Peđa Grbin GRBIN UZVRAĆA UDARAC Prepirka oko slogana ide dalje: "Prije Grabar-Kitarović taj slogan je imao..."

"Nisam dobro vidio čitavu situaciju, pa je ne bih želio komentirati. Međutim, nitko od igrača ne krivi Rooneya. On je odličan nogometaš i od velike je važnosti za reprezentaciju" Steven Gerard
Junak utakmice bio je portugalski vratar Ricardo koji je obranio tri 11-erca, pročitao je udarce Gerrarda, Lamparda i Carraghera. No, malo je vjerojatno da će ova trojica biti žrtveni jarci. Ta je uloga, čini se, ipak rezervirana za Waynea Rooneya.

Sat vremena smo imali igrača manje i po završetku produžetaka jedva smo disali. Na treninzima smo odlično pucali penale. No nije isto kad to radiš pred praznim tribinama i u situaciji 'pogodi ili umri', rekao je Crouch

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene