Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Darko Matić proglašen najboljim zadnjim veznim u Kini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatskog nogometaša Darka Matića (27), koji nastupa za kineskog prvoligaša Teda Tianjin, sportski su novinari i nogometni stručnjaci izabrali u najbolju ekipu netom završenog prvenstva u toj zemlji, a ujedno je proglašen i za najboljeg zadnjeg veznog igrača kineske lige.

"Ova su me priznanja obradovala i dala poticaja da svoju karijeru nastavim u Kini", izjavio je Matić koji je prije godinu dana iz slovačkog prvoligaša Semec prešao u kinesku Teda Tianjin i potpisao jednogodišnji ugovor s tom ekipom koja je osvojila peto mjesto u kineskom prvenstvu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stoji iza svojih riječi Matić: Stojim pri rečenom, taj svećenik je idiot! Slika nije dostupna Saša Matić ekskluzivno VIDEO: Slijepi folk pjevač najavljuje novi album

"Četiri prvoplasirane ekipe kineske lige su me po završetku
ovogodišnjeg prvenstva pozivale da pređem u njih. No ja sam ipak odlučio produžiti ugovor sa Teda Tianjinom na još godinu jer sam se navikao u toj ekipi, a iznimno sam zadovoljan i financijskim iznosom novog jednogodišnjeg ugovora", rekao je Matić.

Igrajući na poziciji zadnjeg veznog igrača u Teda Tianjinu Matić je u proteklom kineskom prvenstvu oduzeo najviše lopti protivničkim ekipama, a i više je puta tijekom kineskog prvenstva proglašavan igračem kola.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene