Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ćorluka: Navijači Cityja od mene mogu očekivati još bolje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski nogometni reprezentativac, 21-godišnji Vedran Ćorluka, koji je standardni prvotimac Manchester Cityja, poručio je navijačima engleskog kluba da u budućnosti od njega mogu očekivati još bolju igru .

"Mislim da još nisam pokazao sve što mogu, jer još uvijek osjećam pritisak i tremu. Toga nema kad igram za hrvatsku reprezentaciju, no ovdje sam pod dojmom da svima moram dokazati da sam s pravom u Manchester Cityju, i da nisam došao kako bi pokupio novac ili sjedio na klupi", izjavio je Ćorluka u intervjuu koji je objavljen jučer na internetskoj stranici Manchester Cityja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Blažević: 'Nije prvi put da je sin zaj... tatu' Slika nije dostupna Englezi poludjeli i za Ćorlukom

U tekstu ga se uspoređuje s engleskim reprezentativcem Micahom Richardsom, koji je nedavno izjavio da je Ćorluka poput "Rolls Roycea", odnosno da se u njega uvijek možete pouzdati.

Također, ističe se Ćorlukina svestranost, te da jednako dobro
funkcionira na poziciji desnog braniča te na mjestu stopera.

"Uglavnom igram desnog braniča, na mjestu stopera nastupio sam u samo dvije utakmice. Meni se čini da mi mjesto stopera više odgovara, no zadnja je trenerova i igrat ću na bilo kojoj poziciji ako to on zatraži od mene. Mlad sam i najvažnije mi je da igram, jer ipak je ovo najbolja liga na svijetu", dodao je Ćorluka.

Hrvatski nogometaš pohvalio je Micaha Richardsa, istaknuvši kako će on u budućnosti biti najbolji branič u Engleskoj.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene