Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Canizares, Albelda i Angulo nisu na transfer listi'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik španjolskog nogometnog prvoligaša Valencie, Juan Bautista Soler je demantirao vijesti da su David Albelda (30), Santiago Canizares (38) i Miguel Angel Angulo (30) završili na transfer listi.

Soler je potvrdio kako ova trojica igrača nisu u kombinacijama trenera Ronalda Koemana u drugom dijelu sezone, ali tvrdi i da nisu na nikakvoj listi.

Pročitajte i ovo Konferencija za medije platforme Možemo država ih tuži Možemo o tužbi države: "Muškarci nisu podzastupljeni u politici. Ovo je klasičan apsurd našeg pravosudnog sustava" Šareni kišobrani (Foto: Dnevnik.hr) FINSKA NAJSRETNIJA Objavljena je lista najsretnijih zemalja svijeta. Ispred Hrvatske su i Slovenija, Srbija, Kosovo...

- Igrači nisu otpušteni, niti su isključeni iz kluba, niti su uvršteni na transfer listu. Odluka da se ova trojica igrača isključe iz rada prve momčadi do kraja sezone je pitanje taktike trenera Koemana, naglasio je Soler.

Predsjednik "Šišmiša" je kazao kako je u odličnim odnosima sa spomenutim igračima i kako se nada da će karijeru nastaviti na Mestalli. 

- Nadam se da će ova trojka nastaviti pisati povijest našeg
kluba, dodao je Soler.

Canizares je član Valencie od 1998. godine i do sada je u dresu momčadi s Mestalle upisao 300 nastupa. Albelda je kapetan momčadi, a za Valenciu igra od 1999. godine, dok je Angulo član "Šišmiša" od 1997. godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene