Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Boks: Rocchigiani izašao iz zatvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši svjetski boksački prvak u poluteškoj kategoriji Nijemac Graciano Rocchigiani (43) pušten je iz zatvora u kojem je proveo više od 10 mjeseci.

Rocchigiani je završio u zatvoru nakon što je u alkoholiziranom stanju izazvao prometnu nesreću u kojoj je ozlijeđena jedna osoba. Njemački boksač je u zatvoru trebao biti do 29. prosinca, no zbog dobrog ponašanja ranije je pušten na slobodu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SP boks: Šivolija korak do plasmana na OI, Katalinić ispao Slika nije dostupna Bivšem boksačkom prvaku 850 sati dobrotvornog rada zbog krađe

"Sada se mogu posvetiti mladim boksačima u školi i pokušati ih odvesti na pravi put," kazao je Graciano Rocchigiani koji zajedno s bratom Ralfom u Duisburgu vodi školu za mlade kosače.

Nakon što napustio amaterski boks Rocchigiani je prešao u IBF federaciju, a potom je boksao i pod okriljem WBO-a. Naslov prvaka je prvi put osvojio 1988. godine, a titulu prvaka po IBF-u je obranio tri puta. Imao je ukupno 48 borbi - 41 pobjedu, 6 poraza i jedan remi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene