Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Beckham: Bio sam u šoku nakon McLarenove odluke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon svjetskog prvenstva u Njemačkoj David Beckham (31) predao je kapetansku traku engleske nogometne reprezentacije, međutim nije se nadao da će potpuno izgubiti mjesto u redovima "Gordog Albiona".

Novi izbornik Steve McLaren jasno mu je dao do znanja da na njega više ne računa. McLarenov potez šokirao je veznog igrača Real Madrida koji je skoro dva mjeseca odbijao svaki razgovor na temu reprezentacija. No, napokon je progovorio.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Beckham promotor SP-a 2018? Slika nije dostupna Beckham želi raditi s Capellom

"Ostao sam šokiran kada mi je novi izbornik poručio kako više nisam u njegovim kombinacijama. Nisam očekivao takvu odluku," izjavio je Beckham, te dodao: "Lagao bi kada bi rekao da nisam bio razočaran. Grozan je osjećaj kada nakon deset godina provedenih u reprezentaciji shvatiš da više nisi njezin član."

Beckham je nakon poraza od Portugala u četvrtfinalu World Cupa bio izložen silnim kritikama zbog loše igre. Kada ga je McClaren prekrižio svi su očekivali da će "Becks" objaviti kraj reprezentativne karijere. No, zvijezda "Kraljevskog kluba" ne misli tako.

"Svojim igrama ću natjerati izbornika da me ponovo pozove. Nisam se oprostio od nacionalne vrste jer još uvijek želim igrati za reprezentaciju. Vjerujem da još dvije tri godine mogu igrati kvalitetno i želim doći do brojke od 100 nastupa," zaključio je Beckham, koji je do sada odigrao 94 utakmice u dresu "Gordog Albiona" i postigao 17 pogodaka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene