Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I sama potvrdila

Glasnogovornica Ureda Predsjednice viđena u autobusu kandidatkinje Grabar-Kitarović: "Nemam ulogu u kampanji, DIP nije vidio problem"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glasnogovornica Ureda Predsjednice viđena je u autobusu kojim predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović obilazi Hrvatsku tijekom kampanje za predsjedničke izbore. kako kaže, tamo se našla privatno i tvrdi da ne postoji problem.

U autobusu kandidatkinje za predsjednicu Kolinde Grabar-Kitarović primjećena je i glasnogovornica Ureda Predsjednice, odnosno državna dužnosnica koju plaćaju hrvatski građani.

Dnevnik Nove TV zatražio je i dobio objašnjenje za to od same glasnogovornice.

Pročitajte i ovo Višnja Ljubičić (Foto: Dnevnik.hr) "OBILJEŽJA SEKSIZMA" Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova upozorava na neprimjerenu retoriku u predizbornoj kampanji

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Emocije proradile na skupu u Rijeci Škoro u suzama: "Nema toga što nisu nalajali o meni i mojoj obitelji, najgore je bilo to što su dirnuli u moju suprugu"

"Mogu potvrditi da sam bila u autobusu kandidatkinje, u svoje slobodno vrijeme. Nemam ulogu u kampanji aktualne predsjednice na predstojećim izborima. O mogućnosti da ćemo kao dužnosnici biti prisutni na skupovima, ali u funkciji privatne osobe, obavijestili smo DIP koji u tome nije vidio problem", odgovorila nam je Ivana Crnić, glasnogovornica Ureda predsjednice RH.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene