Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Atomska bomba"

Novi potres na Banovini: "Ruke mi se tresu. Ovo je kao uvod u onaj u 12. mjesecu"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Seizmološka služba je objavila da je potres magnitude 3,2 prema Richteru pogodio područje Banovine.

Potres je pogodio područje Banovine te se osjetio diljem cijele središnje Hrvatske. Seizmološka služba objavila je da je magnituda iznosila 3,2 prema Richteru, a intenzitet u epicentru procijenjen je na IV stupnja EMS ljestvice.

Na stranici Euromediteranskog seizmološkog centra (EMSC) stanovnici raznih mjesta objavljuju vlastite doživljaje potresa.

Jedna je osoba iz Gornjeg Komareva, koji se nalazi devet kilometara od epicentra, napisala: "Ruke mi se tresu. Ovo je kao uvod u onaj u 12. mjesecu."

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ''Ovo je kao početak apokalipse'' On je jedan od najsmrtonosnijih snajperista na svijetu i pridružio se borbi za Ukrajinu: U Kanadi je ostavio ženu i sina

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna zbog rata u europi U HDZ-u već razgovarali o uvođenju obveznog vojnog roka: "To je ozbiljna opcija..."

Osoba iz Petrinje potres je opisala dvjema riječima: "Atomska bomba." Na stranici su potres opisali i drugi stanovnici Petrinje: "Užasan jak udar. Treslo par sekundi. Grozan osjećaj. Dokle više?"

Potres se osjetio i u Glini: "Bježali smo van. Užas.", te u Sisku: "Užas. Baš je zatreslo."

Na stranici EMSC-a objavljeno je da su potres osjetili i neki stanovnici Zagreba: "Lagani tremor u potkrovlju prizemnice."

Zasad nije poznato je li potres izazvao veće štete. EMSC je objavio da je ovo treći potres koji se u posljednja 24 sata osjetio u Hrvatskoj.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene