Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gotovo dvije godine nakon potresa

Zgrada u centru Zagreba ugrožava građane: "Sad treba Rafale poslati da pokupi ovu fasadu"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prošlo je gotovo dvije godine od razornog potresa u Zagrebu. Fasade na pojedinim zgradama u centru grada i dalje prijete građanima.

"Sad treba Rafale poslati da pokupi ovu fasadu", napisala je Zagrepčanka uz fotografiju fasade koja ugrožava građane, ali i promet u centru Zagreba na adresi Ilica 98.

Pročitajte i ovo Potres na Tajvanu Iznad 6,0 prema Richteru Nema mira: Niz snažnih potresa i podrhtavanja pogodilo Tajvan Potres u blizini Rijeke Magnitude 3,1 Potres u blizini Rijeke: "Izuzetno jak i glasan zvuk. Kao da je nešto eksplodiralo"

Fotografija je objavljena u Facebook grupi Potres u Zagrebu - Svi mi u centru u kojoj građani komuniciraju o problemima s kojima se susreću nakon potresa koji je 22. ožujka prošle godine pogodio grad.

Dva snažna potresa pogodila su u to nedjeljno jutro Zagreb i okolicu. Epicentar potresa zabilježen je na samo 7 kilometara od Zagreba i na dubini od 10 kilometara.

Snažan potres magnitude 5,5 pogodio je Zagreb, a nešto kasnije uslijedio je još jedan, magnitude 5,0. Ubrzo je uslijedio i treći potres. Na društvenim mrežama objavljene su snimke trenutaka potresa.

Oštećenja nastala u potresu u gradu vidljiva su i danas.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene