Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ovo nitko nije očekivao

Novi šok za građane usred epidemije koronavirusa: Ovo su prizori nakon serije snažnih potresa u Zagrebu

Aktualno Galerija +0 Serija potresa u Zagrebu Galerija 1/1 >>
Zagreb je u jeku epidemije koronavirusa pogodio snažan potres jačine 5,3 stupnja. Građane koji su već na rubu živaca od epidemije, dodatno je uznemirio i potres koji je zabilježen točno ispod Medvednice. Ovo su fotografije i videa koje su nam poslali.

Nešto iza 6 sati u nedjelju ujutro snažan potres pogodio je područje sjeverozapadne Hrvatske i Slovenije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Šest novooboljelih Policija objavila detalje: Zaražena maloljetnica tjedan dana šetala psa zajedno s ocem, otkrili i u kojem zagrebačkom kvartu Slika nije dostupna Intervju Štromar: "Sukoba s Bandićem ima koliko hoćete, ali nije vrijeme za dokazivanje. Zakon o obnovi će uskoro"

Epicentar potresa zabilježen je na samo 7 kilometara od Zagreba i na dubini od 10 kilometara. Prema karti Europskog mediteranskog seizmološkog centra, epicentar tog potresa je točno ispod Medvednice.

Obzirom da su u Hrvatskoj uvedene stroge mjere zbog obrane od epidemije koronavirusa i da su građani već ionako dovoljno zabrinuti oko toga, ovaj potres unio je dodatan nemir.

Prema prvim dostupnim informacijama, u ptresu na svu sreću nema ozlijeđenih, ali materijalna šteta je velika.

Očekuje se i reakcija Nacionalnog kriznog stožera, kojem je ovaj potres sigurno pomrsio napore u sprječavanju širenja epidemije u Zagrebu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene