Obavijesti Video Pretražite Navigacija
za izbore

Najpoznatija hrvatska zviždačica Vesna Balenović pridružila se Živom zidu

Vesna Balenović (Foto: Pixell)
Vesna Balenović (Foto: Pixell) Foto: Pixell
Balenović kaže da je u politiku ušla jer je "uvidjela da je to jedini način da se u Hrvatskoj zaustavi bujanje korupcije te da jedino Živi zid ima dovoljno hrabrosti beskompromisno se obračunati s kriminalom koji seže u samo srce države".

Platformi Dosta pljačke koju predvodi i okuplja Živi zid (ŽZ) pridružila se poznata zviždačica Vesna Belenović, koja će na parlamentarnim izborima uz Stipu Petrinu, Promijenimo Hrvatsku i Akciju mladih predstavljati tu koalicijsku platformu, priopćeno je u nedjelju iz ŽZ.

Pročitajte i ovo Ivan Pernar i Ivan Vilibor Sinčić Dosta je pljačke Prepucavanje Sinčića i Pernara na prosvjedu Živog zida: "Jel može ili ne može? Meni je rečeno drugačije. Ti si htio prvi?“ Ovrhe, ilustracija - 4 "Skuplja pita od tepsije" Vrući krumpir čeka pobjednike izbora: Pitali smo političare kako misle riješiti problem više od 240 tisuća blokiranih građana

 

"Najpoznatiju hrvatsku zviždačicu, heroinu borbe za Inu ne treba posebno predstavljati. Balenović je predsjednica Udruge Zviždač koja se bavi zaštitom osoba koje prijavljuju nepravilnosti u gospodarskom poslovanju prvenstveno državnih tvrtki. Proteklih je godina u svojoj borbi na posao vratila preko stotinu zviždača", navode iz Živog zida.

Balenović za sebe kaže kako je jedina osoba u Hrvatskoj koja zna sve što se tiče Ine. "Za prodaju krivi prvenstvo SDP-ovu vladu na čelu sa Ivicom Račanom, Slavkom Linićem i Ljubom Jurčićem kao i sa Stjepanom Mesićem", dodaje se u priopćenju.

Također zviždačica Balenović kaže da je u politiku ušla jer je "uvidjela da je to jedini način da se u Hrvatskoj zaustavi bujanje korupcije te da jedino Živi zid ima dovoljno hrabrosti beskompromisno se obračunati s kriminalom koji seže u samo srce države".

"S obzirom da je upravo Živi zid u Sabor predao prijedlog zakona o zaštiti zviždača, a da su HDZ i SDP to odbili, Balenović se odlučila priključiti platformi Dosta pljačke, koju predvodi i okuplja upravo Živi zid", stoji u priopćenju.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene