Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispod radara

Ne kaže se uzalud – politička arena: Tko se sve našao na listi najžešćih političkih fajtera, a tko je ''novootkriveni borac'' na sceni?

U najnovijoj epizodi emisije Ispod radara Mia Kovačić s komunikacijskom stručnjakinjom Gabrijelom Kišiček analizira top 5 najžešćih fajtera među političarima.

Svađe i sukobi među političarima dokaz su zašto se političku scenu zove – arena. Politički akteri trebali bi znati procijeniti u kojem trenutku treba biti agresivan, kada mogu biti žestoki, a kada je pak potrebno ''stati na loptu'' i biti smiren i racionalan.

U najnovijoj epizodi emisije Ispod radara Mia Kovačić s komunikacijskom stručnjakinjom Gabrijelom Kišiček analizira top 5 najžešćih fajtera među političarima.

Tko od političara stalno bije bitke, tko je toliko žestok da se umalo i fizički sukobio s oponentima, a tko se svađa i sa samim sobom pogledajte u videu.

Hrvoje Zekanović u javnosti je izgradio imidž žestokog fajtera koji u Saboru stalno ulazi u konflikte. ''Međutim, u ključnim trenutcima, kad bi trebao pokazati svu svoju žestinu, on ustukne'', kaže komunikacijska stručnjakinja Gabrijela Kišiček i ističe da se to najbolje vidjelo u mini debati Nove TV i okršaju s Krešom Beljakom. Zekanović se tako na listi žestokih našao na – petom mjestu.

Četvrto mjesto na listi zauzeo je Krešo Beljak. ''Njemu je svako gostovanje u medijima fajtersko. Mislim da on u svakoj situaciji bije neke bitke. Dobar fajter bira bitke i onda pokazuje svu svoju žestinu. Onaj tko se stalno svađa zapravo neće biti fajter nego – obična svađalica'', zaključuje Gabrijela Kišiček.

Titulu ''najžešćeg i najfajterskijeg Mostovca'' i treće mjesto na listi žestokih političara Kišiček je dodijelila – Nikoli Grmoji. ''On je jedan od aktivnijih govornika u Saboru i, za razliku od Kreše Beljaka, on bira bitke. Vrlo često od njega možemo očekivati žestinu, odlučnost u kritikama'', istaknula je stručnjakinja i podsjetila da je Grmoja u Saboru čak bio na rubu fizičkog okršaja.

Žestinu pokazuje i političar koji se našao na drugom mjestu, a riječ je o Željku Kerumu. ''On se stalno svađa – s novinarima, medijima, političkim suparnicima, a izgleda ponekad i sa samim sobom. Kod njega je problem što su njegove kritike vrlo često necivilizirane, uvredljive i dosta prostačke'', zaključila je Gabrijela Kišiček.

Tko je zauzeo prvo mjesto među najžešćim političarima na hrvatskoj političkoj sceni i tko je ''novootkriveni fajter'' pogledajte u novoj epizodi emisije Ispod radara.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene