Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reagirali na sporne izjave

HNS: "Škoro je pjevač opasnih namjera koji prijeti u totalitarnom tonu. Zaslužio je i prst i kaznenu prijavu za zastrašivanje"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Miroslav Škoro sinoć je u Slavonskom Brodu rekao da će oni koji mašu prstima, kad on dođe na vlast, po njima i dobiti. U HNS-u kažu da je za to zaslužio prijavu za prijetnju i zastrašivanje.

"Maske su sada potpuno pale - Škoro je pjevač opasnih namjera koji sada u totalitarnom tonu prijeti svim ženama! Ne samo da je zaslužio srednji prst nego i kaznenu prijavu za prijetnju i zastrašivanje", napisali su iz HNS-a na Facebooku.

Pročitajte i ovo Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici Anka Mrak Taritaš TKO JE ANKA MRAK TARITAŠ? Porazili su je i Bandić i Tomašević, optuživana je za preplaćivanje Gunje, a u Saboru je bila najaktivnija zastupnica

Nastavili su još oštrije. 

"No milo moje, imamo i jednu lošu vijest za tebe. Naše dame - od Žane Gamoš koja je započela lavinu sa srednjim prstom do Blaženke Divjak koja jasno osudila tvoje sadističke ispade - su NEUSTRAŠIVE. Žene u Hrvatskoj za razliku od tebe žive u 21. stoljeću i zato će ti žene, 5.7. na izborima, pokazati srednji prst", rekli su. 

Odgovor je to na niz nedavnih izjava Miroslava Škore. Prvo je rekao da bi se žene koje zatrudne silovanjem trebale konzultirati sa obitelji o tome što trebaju činiti. Na to je uslijedila lavina reakcija. Prvo je zamjenica gradonačelnika Osijeka, Žana Gamoš Škori pokazala srednji prst i poručila: "Milo moje, evo damski odgovor na džentlmensko razmišljanje genijalaca koji imaju savjete što silovana žena treba napraviti. Pa se posavjetuj!".

Reagirala je i ministrica obrazovanja Blaženka Divjak koja je rekla da se radi o "sadističkom ponižavanju žena i njihovih prava te nedopustivom iskorištavanju trauma".

A onda je uslijedio najveći šok - s podignutim srednjim prstom pozirala je i bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović

"Pridružujem se svim ženama koje ovim 'nepristojnim' činom pokazuju svoj stav i dižu glas protiv onih koji nas pokušavaju vratiti stoljećima unazad. Prošlo je vrijeme kad je žena sjedila u ćošku i čekala što će 'baja' reći", poručila je Škori.

I mnoge druge javne osobe fotografirale su se sa srednjim prstom. A Škoro im je u petak navečer iz Slavonskog Broda poručio: 

"Mogu mahati kojim god hoće prstima, ali kad mi dođemo na vlast dobit će po tim prstima".

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene