Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OGLAS

Ostanite povezani: snaga umjetne inteligencije olakšava svakodnevicu

PR
PR Foto: PR
Umjetna inteligencija ima nevjerojatan utjecaj na našu svakodnevicu, transformirajući način na koji živimo, radimo i komuniciramo. Njen potencijal za inovaciju, produktivnost i personalizaciju čini ju ključnim igračem u suvremenom životu.

Tako je Samsung predstavio najnoviju revolucionarnu liniju perilica rublja s visokom energetskom učinkovitošću, kao i impresivan izuzetno široki hladnjak sa zamrzivačem koji su osmišljeni kako bi korisnicima pružili optimalno iskustvo uz smanjenu potrošnju energije.

Efikasna ušteda energije

Nova linija perilica rublja uključuje modele A-10% i A-20%, kao i perilicu A-40% s dodatno visokom energetskom učinkovitošću. Značajka koja vodi takvoj značajnoj uštedi energije je Bubble Shot koji raspršuje sapunicu unutar bubnja na vrhu rublja, povlačeći je kroz cirkulacijsku pumpu. To u konačnici olakšava natapanje rublja i omogućuje ravnomjerno prodiranje deterdženta. S druge strane, hladnjak s AI inverterskim kompresorom prvi je Samsung široki hladnjak s donjim zamrzivačem koji je zadovoljio tražene EU kriterije. Osim što su obje serije energetski učinkovite, praćenje potrošnje u kućanstvu postalo je jednostavnije nego ikad jer su i perilice i hladnjak kompatibilni s AI Energy Mode načinom rada u SmartThings Energy aplikaciji. Na taj način korisnicima je pružena mogućnost praćenja potrošnje i procjene mjesečnih računa za struju.

PR PR Foto: PR

Nikad jednostavnija uporaba

SmartThings Clothing Care korisnicima nudi nove funkcije za jednostavno korištenje perilice, dok Detergent Scan omogućuje lako korištenje odgovarajuće količine deterdženta ili omekšivača u samo nekoliko trenutaka. Nakon skeniranja proizvoda za tretiranje rublja pomoću SmartThings aplikacije, perilica će zaprimiti prikupljene informacije prema kojima će dodati odgovarajuću količinu za optimalnu njegu. Dodatno, korisnici ovih naprednih perilica mogu uživati funkciju Care Label Scan koja će za njih provjeriti upute i prenijeti ih uređaju kako bi se rublje ispravno opralo, u skladu s oznakama za održavanje koje su korisnici skenirali. Svi modeli u ponudi dolaze i sa standardnim ciklusom Less Microfiber™, kreiranim kako bi odjeća otpuštala manje vlakana i mikroplastiku koja završava u odvodnoj vodi.

Svaka minuta je važna

Bubble Shot tehnologija, između ostalog, osigurava i kraće vrijeme trajanja programa prilikom pranja pamučnog rublja. Istovremeno, uz Super Speed način pranja, ciklusi mogu biti završeni u samo 39 minuta zahvaljujući QuickDrive™ tehnologiji koja dinamički pomiče odjeću. Uz to, vrijeme ispiranja dodatno je skraćeno zahvaljujući značajki Speed Spray koja služi da snažnim mlazom vode brzo uklanja sve ostatke deterdženta. U konačnici, za još brže završavanje programa, brzina centrifuge se prilikom sušenja prilagođava ovisno o količini rublja u bubnju.

Ušteda prostora

Samsung je implementirao SpaceMax™ tehnologiju kako bi proširio kapacitet svojih hladnjaka, nudeći više prostora za pohranu namirnica bez utjecaja na vanjski izgled. Ova tehnologija omogućuje veći kapacitet unutar standardnih dimenzija, čineći hladnjake konkurentnijima na tržištu. Također, isti koncept primijenjen je i na perilice rublja s estetski privlačnim Bespoke dizajnom, pružajući im veći kapacitet unutar standardne dubine. Naposljetku, do 16. travnja ili do isteka zaliha moguće je iskoristiti posebnu promociju kojom uz kupnju određenih hladnjaka iz nove linije, Samsung daruje tablet Galaxy Tab A9+ WiFi.

Bezbrižna njega rublja

AI Ecobubble™ prilagođava programe pranja prema vrsti tkanine, detektirajući potrebnu količinu mjehurića za uklanjanje prljavštine i mrlja, prilagođavajući vrijeme trajanja pranja, temperaturu vode i brzinu centrifuge. Rublje se učinkovito pere i u hladnoj vodi, čime se smanjuje potrošnja energije u usporedbi s pranjem u toploj vodi, dok se boja i tekstura tkanine štite. S druge strane, AI Wash nježno, ali temeljito pere odjeću s manje vode i deterdženta, koristeći napredni senzor za detekciju težine i mekoće tkanine te prilagođava doziranje vode i deterdženta, kao i vrijeme pranja za najbolje rezultate.
Uređaji s integriranom naprednom umjetnom inteligencijom dokazuju kako tehnologija može transformirati naš svakodnevni život, pružajući nam efikasnost i udobnost bez potrebe za kompromisom kad je u pitanju kvaliteta. Trenutno je u tijeku posebna promocija koja traje do 28. travnja ili do isteka zaliha.

PR PR (Foto: PR)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene