Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednik HDZ-a Ivo Sanader istaknuo je sinoć na predizbornom skupu u Dubrovniku da su ovi lokalni izbori izuzetno važni izbori jer se na njima odlučuje kako će se razvijati Dubrovnik i Dubrovačko-neretvanska županija te da je zato važno dati glas HDZ-u i njegovim partnerima.


'Ako želimo politiku koja obuhvaća sve hrvatske slojeve i koja se zauzima za iseljenu i domovinsku Hrvatsku onda ćemo svoj glas dati za gradonačelnicu Dubravku Šuicu i župana dubrovačko-neretvanskog Nikolu Dobroslavića', poručio je Sanader na predizbornom skupu uoči drugog kruga lokalnih izbora. Podsjetio je kako je Dubrovnik jedan od simbola Hrvatske, bez čije obrane Hrvatska danas ne bi bila članica NATO-a niti bi se hrvatski stijeg vijorio ispred UN-a.

'Vlahušić je lažni prorok koji laže i izmišlja, ne dajmo da se vrate komunisti'

Vezani članci Mato Franković Članovi dubrovačkog HDZ-a dobili prijetnje SMS porukama: ''Bit ćemo vas prisiljeni sankcionirati izbacivanjem iz članstva u stranci'' Andrej Plenković Plenković otkrio planove za sezonu: ''Napravit ćemo bilateralne aranžmane dok COVID potvrda ne stupi na snagu i ranije omogućiti dolazak u Hrvatsku''

Govoreći o svojim političkim protivnicima, predsjednik HDZ-a Ivo Sanader ocijenio je da njihova politika nudi lažna obećanja, a što se najbolje vidi na primjeru Pelješkog mosta protiv čije su gradnje. A upravo je Pelješki most ono na što naši sugrađani trebaju biti ponosni, kao i na naše ceste, istaknuo je. Za protukandidata Dubravke Šuice za dubrovačkog gradonačelnika Andru Vlahušića kazao je da je 'lažni prorok koji se služi lažima i izmišljenim aferama', te dodao da će to birači znati prepoznati. 'Komunisti su vladali ovim gradom i Hrvatskom 45 godina, od 1990. nisu na vlasti. Što nam je činiti u nedjelju? Nemojmo dopustiti da opet dođu na vlast', poručio je Sanader.

'Tražim od vas borbu'

'Dragi prijatelji tražim od vas borbu, jer HDZ je najjači kad je u izbornoj borbi i očekujem pobjedu naših kandidata na nedjeljnim izborima', poručio je predsjednik HDZ-a Ivo Sanader večeras u Dubrovniku. Okupljenima na Gundulićevoj poljani obratili su se i član Predsjedništva HDZ-a Božidar Kalmeta te kandidati HDZ-a za župana dubrovačko-neretvanskog Nikola Dobroslavić i kandidatkinja za gradonačelnicu Dubravka Šuica. (Hina)