Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Osijek neće poput države u bankrot'

Osijek: Gradska kampanja koalicije HDSSB-HNS pod sloganom 'Snaga grada'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kandidat koalicije HDSSSB-HNS za osječkoga gradonačelnika Krešimir Bubalo (HDSSB) izjavio je danas kako će se predizborna promidžba na predstojećim lokalnim izborima voditi pod sloganom 'Snaga grada'.

Na konferenciji za novinare Bubalo je kazao kako ova politička opcija želi u grad, umjesto dosadašnje negativne, unijeti pozitivnu energiju, te da, za razliku od konkurenata, ima koaliciju s narodom, građanima Osijeka i Županije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Đapić poručuje Bubalu 'Bilo bi pametnije da se uhvatite posla' Slika nije dostupna Prvo sučeljavanje na Dnevnik.hr Bubalo i Đapić se slažu samo oko Cece

Na novinarski upit Bubalo je kazao kako će uskoro biti predstavljeni planirani troškovi, kao i sponzori kampanje, ali da ona neće koštati kao kampanje koju su najavili pojedini politički konkurenti. Dodao je kako je i osobno, nakon što je dobio posljednju plaću, uplatio 10.000 kuna za financiranje kampanje.

Neovisna kandidatkinja za dogradonačelnicu Danijela Lovoković kazala je kako je za simbol kampanje odabrana elisa, koja se kreće u smjeru suprotnom od kazaljke na satu, čime se, kako kaže, želi pokazati da se ova politička kombinacija 'ne okreće kako vjetar puše, već uvijek ide u istom smjeru'.

'Neće Ivo Sanader odlučivati tko će biti gradonačelnik'

Kandidat za osječkoga dogradonačelnika Ivan Vrdoljak (HNS) kazao je kako su snaga grada građani koji će, kako drži, na glasovanju 17. svibnja reći da žele grad znanja, budućnosti i perspektive. Sigurno je da nakon 17. svibnja nećemo dopustiti da nam Ivo Sanader odlučuje tko će biti kandidat za gradonačelnika, niti će građani dopustiti da Osijek, poput države, bude gurnut u bankrot, ustvrdio je Vrdoljak.

Zamoljen da komentira medijske najave po kojima predsjednik HSP-a Anto Đapić razmišlja o odustajanju od kandidature za gradonačelnika, koju bi potom navodno preuzeo predsjednik osječkog HSP-a Gordan Matković, Bubalo je kazao kako je u pitanju 'ista ekipa, s istim metodama' te da se u ovoj koaliciji ne obaziru tko će biti protukandidat.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene