Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović izrazio je danas zadovoljstvo rezultatom svoje stranke u drugom krugu lokalnih izbora, ocijenivši da su oni dokazali status i snagu SDP-a.


'Ovi izbori potvrdili su da je SDP velika hrvatska stranka. Rezultati su vrlo dobri i imamo razloga za zadovoljstvo, ne za trijumfalizam. Nitko u Hrvatskoj nema razloga za trijumfalizam zbog stanja u kojem se nalazimo i zbog teškoća kroz koje zemlja prolazi', rekao je Milanović u središnjici stranke, a njegovu je izjavu SDP u cijelosti objavio na svojoj internetskoj stranici.

Vezani članci Svečana akademija povodom obilježavanja Dana Hrvatske vojske Milanović: ''Svoji smo, znamo što želimo i kako to postići, a Hrvatska vojska je jedna od važnijih poluga društva'' Slika nije dostupna 'Ako ste od mene očekivali red partizana, ustaša i vjeronauka, ništa od toga'

Dodao je da uspjesi SDP-a i partnera u Dubrovniku i Vukovaru dokazuju status i snagu stranke, a posebno je zadovoljan rezultatom u Vukovaru, u kojemu je SDP-ov kandidat Željko Sabo izborio gradonačelničko mjesto.

'Taj rezultat, koji je sjajan i velik, nam je posebno na srcu i pokazuje da je SDP velika hrvatska, građanska i patriotska stranka', kazao je Milanović. Čestitao je svim biračima i izbornim kandidatima, a naročito izbornim pobjednicima iz SDP-a i SDP-ovih koalicija.