Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istarska županija

Jakovčić: 'Želim biti župan svih građana neovisno o vjeri i o nacionalnosti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kandidat koalicije IDS-SDP-HNS za istarskog župana Ivan Jakovčić večeras je na predizbornom skupu u Poreču kazao kako Istru u idućem mandatu vidi kao modernu europsku regiju konkurentnog gospodarstva, u kojoj će svatko biti poštivan.

'Imamo tim gradonačelnika za novi gospodarski iskorak Istarske županije, a upravo je gospodarstvo najvažniji element našeg programa. Imamo naše projekte bitne za Istru koji su danas u fazi realizacije ili su pred početkom realizacije,' naglasio je Jakovčić spomenuvši pritom projekt izgradnje punog profila Istarskog ipsilona te izgradnju nove Opće bolnice u Puli.

Pročitajte i ovo Uhićeno 10 ljudi zbog preprodaje droge Uhićenja u Puli i Zagrebu Pale dvije narkobande, uhićeno 10 ljudi, jedan je u šumi zakopao 12 kilograma kokaina Nadzorni odbor Centra za gospodarenje otpadom Kaštijun podnio ostavku Totalni kolaps sustava Masovna ostavka u Centru za gospodarenje otpadom: "Istrijani mogu očekivati smrad ako se situacija ne shvati ozbiljno"

Po njegovim riječima to su konkretni programi, a nakon što se Istra izborila da dobije sveučilište u Puli, kako je kazao, 'danas može reći da sveučilišni kampus u Puli postaje realnost sljedećeg mandata, čime će se zaokružiti jedan važan element kao što je obrazovanje'.

Jakovčić će se koncentrirati na dijelove Istre koji trebaju više solidarnosti

'Želim biti župan svih građana Istre neovisno o vjeri, neovisno o nacionalnosti, želim biti župan svih stranaka, svih općina i gradova. Ako ponovno dobijem potporu građana, koncentrirat ću se na one dijelove Istre koji trebaju više jer solidarnost u Istri jedna je od najvećih vrijednosti koje imamo, a to ćemo pretočiti u konkretne odluke,' poručio je kandidat koalicije IDS-SDP-HNS Ivan Jakovčić na predizbornom skupu u Poreču. Uz Jakovčića na predizbornom skupu u Poreču govorili su nositelj liste Damir Kajin te kandidat za gradonačelnika Poreča Edi Štifanić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene