Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Šibenski poduzetnik Gordan Baraka, kandidat je HSP-a za župana Šibensko-kninske županije, rečeno je danas na konferenciji za novinare Županijskog vijeća te stranke.


Baraka je na konferenciji predstavio izborni program HSP-a za županiju, koji je prema njegovim riječima pozitivan, proaktivan, provediv i razvojan. 'Novca ima samo ga treba pronaći, a to može samo dobra uprava koja ne gleda svoje interese, već na transparentan način privlači investitore', rekao je Baraka.

'Novca ima samo ga treba pronaći, a to može samo dobra uprava koja ne gleda svoje interese, već na transparentan način privlači investitore', rekao je Baraka

Program HSP-a se temelji na zaštiti okoliša, demografskoj obnovi, razvoju školstva, održivog razvoja otoka i zaleđa te razvoju gospodarstva. Također, obuhvaća i razvoj zdravstva, turizma te poljoprivrede i ribarstva. Radi njegove provedbe nužan je preustroj županijske i gradskih uprava naglasio je Gordan Baraka.

Vezani članci Tomislav Tomašević Tomašević otkriva što će učiniti s velikim brojem zaposlenih u zagrebačkoj upravi i poduzećima, ali i koliko će pročelnika zadržati ako pobijedi na izborima Božo Petrov Petrov o sukobu Milanovića i Plenkovića: "Da barem tu farsu izvode u ozbiljnijem tonu". Otkrio i za koje mjesto će se natjecati na lokalnim izborima

"Bruto domaći proizvod županije je najniži u regiji, sindikalna košarica je najskuplja u Hrvatskoj, a broj poduzetničkih zona raspoloživih za investicije je najmanji u Hrvatskoj, što je trend kojemu pogoduje trenutna politička elita koja se naprosto mora mijenjati", rekao je Ivica Ledenko, predsjednik Županijskog vijeća HSP-a.