Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZAŽELIO PROSPERITET I BLAGOSTANJE

Patrijarh Porfirije čestitao Tomaševiću na pobjedi stihovima Johnnyja Štulića: ''Kada Zagreb izranja iz sna''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je Tomašević postao gradonačelnik metropole, Patrijarh Porfirije psolao mu je čestitku u kojoj je koristio Štulićeve stihove.

Tomislav Tomašević postao je novi gradonačelnik Grada Zagreba nakon drugog kruga lokalnih izbora koji su se održali u nedjelju, 30. svibnja. Tom je prilikom Patrijarh srpski Porfirije Tomaševiću čestitao na pobijedi.

''Koristim ovu priliku uputiti Vam najsrdačnije čestitke povodom izbora na dužnost gradonačelnika Grada Zagreba s iskrenom molitvenom željom da Vaš mandat bude ispunjen prosperitetom i blagostanjem za sve Zagrepčane, bez izuzetka'', napisao je te dodao Azrine i Indexove stihove.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Borba s drugim valom Epidemija užasa u Indiji: Dvojica uhićena nakon što je objavljena snimka na kojoj umrlog s koronom bacaju u rijeku

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mole za strpljenje Dva mjeseca prelazak posebnom rutom: Privremena regulacija prometa na Mostu mladosti

''Svojevremeno je veliki zagrebački pjesnik Branimir Johnny Štulić pjevao kada Zagreb izranja iz sna, što me je potaklo da izrazim nadu, koja je, uostalom, i nada svih žitelja ovoga lijepoga grada, da je pred nama novo jutro koje će promijeniti sve'', naveo je patrijarh Porfirije.

''Neka Vama i svim Vašim suradnicima Gospodin Isus Krist podari mudrost, snagu i strpljenje da pravedno i istinoljubivo predvodite Zagreb i služite Zagrebu. Na zadovoljstvo svih njegovih građana'', zaključio je čestitku.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene