Kandidat za gradonačelnika Grada Zagreba Davor Filipović predao je danas, u društvu premijera Andreja Plenkovića, potpise za kandidaturu.


''Uvjeren sam da će uz podršku zamjenica i partnera na ovim izborima, dobiti veliku potporu, da će lista osvojiti velik broj mandata te da će HDZ biti ono što je i danas, najjača stranka na državnoj, županijskoj i gradskoj razini. Posebnu pozornost u ovom mandatu imat ćemo na obnovi grada Zagreba nakon potresa'', rekao je Andrej Plenković.

Vezani članci Kandidat HDZ-a, HSLS-a i HSU-a za gradonačelnika Zagreba Davor Filipović Filipović prozvao Škoru: "Dok sam ja kao dijete zajedno sa svojom obitelji bio granatiran, on je pjevao po Americi..." Filipović i Hrebak o transparentnom i odgovornom upravljanju gradskim financijama Filipović: "Tomašević je opterećen milijunskim donacijama koje je godinama primao iz inozemstva"

Gradska organizacija HDZ-a Grada Zagreba s koalicijskim partnerima HSLS-om i HSU-om predala je kandidaturu za gradonačelnika Grada Zagreba Davora Filipovića i njegove zamjenice te kandidacijsku listu za Gradsku skupštinu Grada Zagreba.

Filipović je predstavio svoj program u utorak i najavio sigurnu pobjedu u drugom krugu. Njegovu kandidaturu podržao je predsjednik Sabora Gordan Jandroković, ali i brojni drugi ministri.