Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na Facebooku

Klisović odgovorio Plenkoviću na prozivke o poznanstvu s Bandićem: "Žao mi je što tako brzo ne reagira na ključne probleme"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Andrej Plenković u ponedjeljak je izjavio kako mu je bizarno da postoje kandidati koji su u stanju reći da nisu osobno poznavali preminulog gradonačelnika Milana Bandića, koji je 20 godina bio na čelu Zagreba. "To je rekao gospodin Klisović iz SDP-a. To znači kako da nije imao baš previše veze s gradskim temama", istaknuo je Plenković. Prozvani Joško Klisović odgovorio mu je na Facebooku.

Kandidat SDP-a za gradonačelnika Zagreba ističe kako mu je žao što Plenković "tako brzo ne reagira na ključne probleme države". 

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Jačanje hrvatskih snaga Plenković otkrio novi potez vojske nakon Rafalea: "To je ključni veliki projekt " Andrej Plenković, Zoran Milanović - 3 na Plesu Novinari pitali Jandrokovića je li tampon zona, a ubacio se Milanović: "On je prefit"

"Nažalost, premijeru je važnije jesam li osobno odnosno privatno poznavao gradonačelnika Milana Bandića. Ponovit ću: nisam ga osobno poznavao, nisam se družio s njim, poznavao sam ga samo kao javnu osobu. Ušao sam u bitku za Zagreb jer želim pomoći svom gradu koji je zapušten, ponižen, financijski uništen!

A ono što je zaista bizarno je to što gospodin Plenković za gradonačelnika Zagreba kandidira čovjeka koji je dizao ruku za promašene proračune, blok Badel, kredit za žičaru, čovjeka koji bi danas zaustavljao prodaju Gredelja, Paromlina, Zagrepčanke, a za prodaju je glasao u Skupštini!?

Vrijeme je da na čelo Zagreba dođe čovjek koji nije podržavao aktivnosti i nije kontaminiran osobnim prijateljstvima s ljudima koji su doveli grad u današnje stanje. Vrijeme je za novu eru Zagreba", napisao je Klisović.

Vidim da su moju izjavu prinijeli pozornosti gospodinu Plenkoviću, žao mi je što tako brzo ne reagira na ključne...

Objavljuje Joško KlisovićPonedjeljak, 1. ožujka 2021.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene