Joško Klisović
Joško Klisović Foto: Damir Špehar/PIXSELL

Premijer Andrej Plenković u ponedjeljak je izjavio kako mu je bizarno da postoje kandidati koji su u stanju reći da nisu osobno poznavali preminulog gradonačelnika Milana Bandića, koji je 20 godina bio na čelu Zagreba. "To je rekao gospodin Klisović iz SDP-a. To znači kako da nije imao baš previše veze s gradskim temama", istaknuo je Plenković. Prozvani Joško Klisović odgovorio mu je na Facebooku.


Kandidat SDP-a za gradonačelnika Zagreba ističe kako mu je žao što Plenković "tako brzo ne reagira na ključne probleme države". 

Vezani članci Joško Klisović, kandidat SDP-a za gradonačelnika Zagreba Joško Klisović na Jakuševcu najavio: "Oslobodit ćemo grad od kanti i kontejnera" Sučeljavanje kandidata za gradonačelnika Zagreba VIDEO Jedan je kandidat otkrio da je htio biti detektiv, drugi avanturist, a dvoje ih je sve nasmijalo svojom željom

"Nažalost, premijeru je važnije jesam li osobno odnosno privatno poznavao gradonačelnika Milana Bandića. Ponovit ću: nisam ga osobno poznavao, nisam se družio s njim, poznavao sam ga samo kao javnu osobu. Ušao sam u bitku za Zagreb jer želim pomoći svom gradu koji je zapušten, ponižen, financijski uništen!

A ono što je zaista bizarno je to što gospodin Plenković za gradonačelnika Zagreba kandidira čovjeka koji je dizao ruku za promašene proračune, blok Badel, kredit za žičaru, čovjeka koji bi danas zaustavljao prodaju Gredelja, Paromlina, Zagrepčanke, a za prodaju je glasao u Skupštini!?

Vrijeme je da na čelo Zagreba dođe čovjek koji nije podržavao aktivnosti i nije kontaminiran osobnim prijateljstvima s ljudima koji su doveli grad u današnje stanje. Vrijeme je za novu eru Zagreba", napisao je Klisović.

Vidim da su moju izjavu prinijeli pozornosti gospodinu Plenkoviću, žao mi je što tako brzo ne reagira na ključne...

Objavljuje Joško KlisovićPonedjeljak, 1. ožujka 2021.