Davor Filipović
Davor Filipović Foto: Sanjin Strukic

Kandidat HDZ-a, HSLS-a i HSU-a za zagrebačkog gradonačelnika Davor Filipović izrazio je u utorak zahvalnost na potpori deset udruga Hrvata iz Bosanske Posavine i srednje Bosne te poručio da u potpunosti zagovara njegovanje hrvatskog nacionalnog identiteta u BiH.


Davor Filipović na svom je profilu na Facebooku objavio kako je zahvalan udrugama Hrvata iz Bosanske Posavine i srednje Bosne te predsjedniku Sindikata vozača i prometnih radnika ZET-a Anti Jeliću na podršci koju su iskazali njegovoj kandidaturi.

"Osim toga, hvala našim Hrvatima iz BiH što su prepoznali da u potpunosti zagovaram i njegovanje hrvatskog nacionalnog identiteta. Štitit ćemo temeljne narodnjačko-demokršćanske vrijednosti i vrijednosti Domovinskog rata u RH i u BiH", poručio je.

Davor Filipović Filipović: "Domovinski parking i Škoro stoje iza divljačkih napada na moju obitelj"

Ibrica Jusić, Siniša Vuco, Marko Torjanac, i Drago Diklić Politika je sve popularnija među estradom, ali i sportašima. Pogledajte tko je sve osvanuo na listama: "Bit će vremena i za planine i za politiku"

Istaknuo je da se HDZ i hrvatska Vlada trajno i bezrezervno, na načelu neraskidivog zajedništva hrvatskog naroda, zauzimaju za očuvanje konstitutivnosti i ravnopravnosti Hrvata u BiH te podrškom nizu programa i projekata pomažu unaprjeđenju kvalitete života Hrvata u BiH i djelovanju zavičajnih udruga u Zagrebu.

Filipović je najavio da će očuvati radna mjesta i graditi kulturu izvrsnosti u Zagrebu, osigurati njegov gospodarsko-socijalni razvoj i financijsku konsolidaciju.