Obavijesti Video Pretražite Navigacija
dječak je u samoizolaciji

Zaražen djed učenika iz Splita: Cijeli razred nije došao na nastavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čitav razred iz OŠ Marjan u Splitu nije došao na nastavu nakon što se djed jednog od učenika zarazio koronavirusom. Ravnateljica je nazvala roditelje kako bi ih o tome obavijestila, a oni su odlučili kako neće djecu poslati na nastavu.

Ravnateljica osnovne škole Marjan u Splitu, Zdenka Barović, potvrdila je da je djed jednog od učenika četvrtog razreda pozitivan na koronavirus. Ona je to doznala u utorak i odmah javila svim roditeljima, te im prepustila odluku hoće li djecu poslati na nastavu, javlja N1. Niti jedno dijete nije došlo.

Pročitajte i ovo Željka Karin, ravnateljica NZJZ SDŽ Nitko ih ni ne sprječava Mjere za Torcidu ne vrijede? Mimohod za Vukovar nisu prijavili, nisu se baš nosile ni maske, a svi nadležni peru ruke Učenici u razredu, ilustracija Epidemija utječe i na najmlađe U škole se vratilo kihanje i šmrcanje, no ove godine uz reakcije vršnjaka: "Upućuju im se kojekakvi komentari. Dijete se osjeća loše, ni krivo ni dužno"

Dječak kojem je zaražen djed je u samoizolaciji, a epidemiolozi nadziru njegovo zdravstveno stanje.

Inače, u Hrvatskoj je u posljednja 24 sata zabilježeno 11 novooboljelih što je velik skok nakon mirnog perioda u kojem smo dnevno bilježili tek jednu ili nijednu novozaraženu osobu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene