Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

NASTAVLJA SE BORBA

Beroš nakon odluke EMA-e o cjepivu AstraZenece: ''Ovo ne smije biti razlog opuštanju. Pokažimo da znamo i možemo bolje''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas je EMA objavila da je cjepivo tvrtke AstraZeneca učinkovito i sigurno u borbi protiv koronavirusa te da nema povezanosti sa stvaranjem ugrušaka.

Danas je Europska agencija za lijekove održala konferenciju za novinare gdje su objavili da je AstraZenecino cjepivo protiv koronavirusa sigurno i učinkovito te da nema povezanosti između cjepiva i stvaranja krvnih ugrušaka kod pojedinaca.

''Ono je sigurno i efektivno, nije povezano sa stvaranjem krvnih ugrušaka'', rekla je izvršna direktorica EMA-e, Emer Cooke.

Ministar zdravstva, Vili Beroš, reagirao je na tu odluku putem svojeg službenoj Twitter profila napisavši da su mjere i cijepljenje ''najučinkovitije uporište protiv epidemije''.

Pročitajte i ovo Jelena Pavičić Vukičević Kandidatkinja Bandićeve stranke Jelena Pavičić Vukičević ide u utrku za Zagreb: ''Milan Bandić bio je fantastičan trener. Sada je došlo vrijeme za novu trenericu''

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna BI LI TO SPASILO SEZONU? Početak turističke sezone odgođen, rasprave o COVID putovnicama sve glasnije: ''Digitalna zelena potvrda je korak naprijed''

''EMA je odlučila: AZ cjepivo protiv COVID-19 je sigurno i nema jasne povezanosti s poremećajima zgrušavanja. Koliko nas ova odluka čini zadovoljnima, ne smije biti razlog opuštanju. Mjere i cijepljenje najučinkovitije su uporište protiv epidemije. Pokažimo da znamo i možemo bolje'', napisao je.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene