Obavijesti Video Pretražite Navigacija
INTERVENCIJA POLICIJE

Ušao u poštu u Zaprešiću i bijesan govorio da je zaražen koronavirusom

Hrvatska pošta (Foto: Dnevnik.hr) - 3
Hrvatska pošta (Foto: Dnevnik.hr) - 3 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Hrvatska pošta (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Hrvatska pošta (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr Hrvatska pošta (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Hrvatska pošta (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr Pošta, ilustracija (Davor Puklavec/PIXSELL) Pošta, ilustracija (Davor Puklavec/PIXSELL) +0 Hrvatska pošta (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija 1/4 >>
69-godišnji muškarac ušao je u poštu u Zaprešiću i rekao da ima siptome koronavirusa. Muškarac je osumnjičen za prekršaj zbog izmišljanja i širenja lažnih vijesti.

Policija je u četvrtak oko 14:30 imala intervenciju u poslovnici pošte u Zaprešiću u Ulici Drage Švajcara povodom prijave da je u poštu došla osoba koja je naglas, da svi čuju, rekla da je zaražena koronavirusom.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da se radi o 69-godišnjaku s područja Zaprešića, a koji je to izgovorio naglas revoltiran zbog nedostavljanja mirovine na njegovu kućnu adresu.

Pročitajte i ovo Fadil Novalić Sam potvrdio vijesti Bivši premijer BiH ide u zatvor na četiri godine: Zlouporabio je položaj pri nabavi respiratora Ilustracija prodor koronavirusa Obustavljena istraga! Osoblje Doma za starije i nemoćne u Splitu nije krivo za 18 smrtnih slučajeva

Kroz svoje obraćanje zaposlenicama izjavio je da ima simptome virusa i da se zaposlenice trebaju testirati te da je njemu potvrđen virus, a potom se udaljio iz poslovnice pošte.

Takvo ponašanje 69-godišnjaka uznemirilo je zaposlenike pošte te nekoliko građana koji su čekali ispred poslovnice, a čime je počinio prekršaj iz čl. 16. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, priopćila je PU zagrebačka. 

Muškarcu je uručena obavijest da će protiv njega biti podnesen optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu u Novom Zagrebu.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene