Policijska sirena, ilustracija
Policijska sirena, ilustracija Foto: Frank Hoermann/DPA/Pixsell

Jučer su policijski službenici PU zagrebačke utvrdili da je ugostiteljski objekt radio protivno odluci Stožera. Uručen mu je prekšajni nalog te slijedi kriminalističko istraživanje.


U srijedu, 10. ožujka oko 20:15 sati na području Zaprešića, u Ulici kardinala Alojzija Stepinca, policijski su službenici zatekli kršenje propisanih epidemioloških mjera.

Naime, protivno Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, u ugostiteljskom objektu su dvojica konobara posluživali devetero gostiju u zatvorenom prostoru, a u to vrijeme tamo je bio u 51-godišnji vlasnik.

Kiretaža, ilustracija Iz dvije bolnice poručili da pacijentice same biraju način zahvata, javilo se još žena: "Kada je počelo čupanje iz mene, mislila sam da ću otići na onaj svijet"

Cjepivo protiv koronavirusa kompanije AstraZeneca Više europskih zemalja obustavilo upotrebu cjepiva AstraZenece: Postoje sumnje da uzrokuje zgrušavanje krvi

Vlasniku je uručen prekršajni nalog te je ugostiteljski objekt zatvoren. Također, provest će se kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ''Širenje i prenošenje zarazne bolesti'', priopćili su iz PU zagrebačke.