Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dosad zaražene 23 osobe

Šibensko-kninski stožer objavio dobre vijesti: U toj županiji nema novooboljelih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Šibensko-kninskoj županiji nema novih oboljelih od koronavirusa. Dosad je u toj županiji potvrđeno da su 23 osobe pozitivne na COVID-19.

Nema novooboljelih od koronavirusa u Šibensko-kninskoj županiji, objavio je u ponedjeljak županijski Stožer civilne zaštite. Na Odjelu infektologije hospitalizirano je trinaest pacijenata, a kod jedanaest pacijenata potvrđen je COVID-19 i oni nisu na respiratoru.

Pročitajte i ovo Građani Španjolske s maskama - 3 Prvi koraci Jedna europska država bori se sa sve više zaraženih, na sastanku će biti odlučeno o obaveznom nošenju maski: ''Zaštita je nužna'' Ilustracija JN.1 Dobro proučite! Ovih osam simptoma povezuje se s novom varijantom koronavirusa

U karanteni je šest osoba, od kojih su četvero državljani Hrvatske. U samoizolaciji su u toj županiji 464 osobe, među kojima je 120 ljudi koji su bili u kontaktu s oboljelima.

Stožer je objavio i da su u posljednja 24 sata u policiji prijavljena dva slučaja kršenja mjera samoizolacije, no utvrđeno je da nije bilo kršenja navedenih mjera.

''I dalje apeliramo na stanovništvo da poštuju sve mjere i preporuke struke. Izlazite van samo ako je izlazak neophodan jer samo odgovornim ponašanjem možemo spriječiti širenje epidemije'', poručuje Stožer civilne zaštite Šibensko-kninske županije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene